Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Arriba La UOM arreu de Mallorca: cinc conferències a 28 municipis

Arriba La UOM arreu de Mallorca: cinc conferències a 28 municipis

(10/04/2019)

El nou programa educatiu de la Universitat Oberta per a Majors de la UIB es posa en marxa els mesos de maig i juny.

El programa La UOM arreu de Mallorca pren el relleu de La UOM als pobles de Mallorca. El nou programa educatiu, impulsat per la Universitat Oberta de Mallorca, està integrat per cinc conferències sobre temes diversos que s'impartiran els mesos de maig i juny de 2019 a vint-i-vuit municipis: Alaró, Alcúdia, Algaida, Artà, Calvià, Campos, Deià, Esporles, Felanitx, Inca, Lloseta, Llucmajor, Manacor, Marratxí, Muro, Petra, Pollença, Porreres, Puigpunyent, Sant Joan, Sant Llorenç des Cardassar, Santa Maria del Camí, Sencelles, Ses Salines, Sineu, Sóller, Son Servera i Valldemossa.

La Universitat Oberta per a Majors és un projecte educatiu dinàmic i viu de la Universitat de les Illes Balears per a persones de més de cinquanta anys, emmarcat en el paradigma de l’aprenentatge al llarg de la vida. És un projecte que no només millora els coneixements de la gent gran, sinó també la seva qualitat de vida. La UOM compta amb el suport del Consell de Mallorca, la Conselleria d'Educació i Universitat, El Corte Inglés i l'Obra Social "la Caixa".

El programa s'ha presentat a Sa Riera davant els batlles i regidors dels municipis que acolliran les conferències d'aquest programa. Hi han intervingut la vicerectora de Projecció Cultural, Universitat Oberta i Seus Universitàries, doctora Joana M. Seguí; el vicepresident i conseller de Participació Ciutadana i Presidència del Consell de Mallorca, senyor Jesús Jurado; el director de la Universitat Oberta per a Majors, doctor Antoni Gamundí; el responsable de Relacions Externes d'El Corte Inglés, senyor Antonio Sánchez; i el director del Centre d'Institucions de Balears de CaixaBank, senyor Hilari Llabrés. ¿¿¿¿¿¿¿