Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Artà i Felanitx ja són membres de l’Agència de Disciplina Urbanística

Artà i Felanitx ja són membres de l’Agència de Disciplina Urbanística

(18/12/2015)

La consellera de Territori i Infraestructures ha signat l’adhesió dels municipis d’Artà i Felanitx a l’Agència de Disciplina Urbanística.

Els municipis Artà i Felanitx són, des d’avui, membres de l’Agència de Disciplina Urbanística (ADU). La consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, ha presidit la signatura dels convenis. El gerent de l’ADU, Bartomeu Tugores, ha estat l’encarregat de signar els convenis juntament amb els batles d’Artà, Bartomeu Gili, i el de Felanitx, Joan Xamena.

D’aquesta manera, els dos ajuntaments deleguen en l’agència les competències d’inspecció, sanció i restabliment de la legalitat urbanística en relació amb obres, usos i actuacions en sòl rústic.

Des del Departament de Territori i Infraestructures es dóna un nou impuls a l’Agència de Disciplina Urbanística per potenciar la tasca que du a terme. En aquest sentit, la consellera ha remarcat que «volem que augmentin les inspeccions i l’execució d’expedients perquè la gent sigui conscient que la il·legalitat en sòl rústic té conseqüències».