Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Augment d’inscripcions a la nova edició del curs de Tècnica vocal i millora de la fonètica i la dicció en català

Augment d’inscripcions a la nova edició del curs de Tècnica vocal i millora de la fonètica i la dicció en català

(02/10/2017)

La Direcció Insular de Política Lingüística posa a l'abast del col·lectiu de professionals dels mitjans de comunicació la sisena edició del curs Tècnica vocal i millora de la fonètica i la dicció en català

El curs de Tècnica vocal i millora de la fonètica i la dicció en català adreçat als professionals de la comunicació, s'ha iniciat avui amb 24 alumnes. Aquest curs, que té lloc a la Misericòrdia, compleix amb la voluntat de la Direcció Insular de Política Lingüística de difondre i incentivar el bon ús del català en els mitjans de comunicació, es gratuït i que en aquesta edició de 2017, s’ha superat àmpliament la demanda de places que s’oferien.

La directora insular de Política Lingüística, Aina Sastre, que ha participat en l’opertura del curs ha valorat molt positivament la rebuda que ha tengut aquesta sisena edició, “fet que demostra que és una formació ja consolidada i molt ben valorada pel col·lectiu periodístic”. 

Aquest edició té una durada de 40 hores, distribuïdes en dos mòduls de 18 hores i una sessió final d’avaluació i de tutoria de 4 hores. El primer mòdul es farà del 2 al 18 d’octubre i el segon, del 23 d’octubre al 15 de novembre. La sessió d’avaluació i de tutoria tindrà lloc dia 27 de novembre.

Impartiran el curs Esperança Mulet, llicenciada en Filosofia i Lletres, especialitat Pedagogia Terapèutica i Educació Especial, amb experiència en logopèdia, ortofonia i educació de la veu; i Margalida Rosselló, llicenciada en Filologia Catalana, amb experiència professional en la docència, la correcció de publicacions i l'assessorament lingüístic per a mitjans de comunicació audiovisuals. 

Partint d’una valoració individualitzada de la tècnica vocal, la dicció i la fonètica dels participants, les sessions del curs combinaran continguts teòrics i pràctics, i es posaran a l’abast dels assistents els recursos necessaris perquè puguin aconseguir una bona dicció i una fonètica genuïna per dominar la comunicació oral com a eina de treball bàsica.