Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Autoritats del Consell de Mallorca visiten el Centre de Control d’Emergències (112)

Autoritats del Consell de Mallorca visiten el Centre de Control d’Emergències (112)

(05/08/2015)

El president del Consell de Mallorca, juntament amb el conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, la directora insular d’Emergències, Paola Van Gent, la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques del Govern, Catalina Cladera, i el director general d’Emergències i Interior, Pere Perelló, visiten el Centre de Control d’Emergències (112) per presentar-se i conèixer els treballadors d’aquest departament.

Avui al matí el president del Consell de Mallorca, juntament amb el conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, la directora insular d’Emergències, Paola Van Gent, la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques del Govern, Catalina Cladera, i el director general d’Emergències, Pere Perelló, han visitat el Centre de Control d’Emergències (112) en un dia de ruta per conèixer els centres d’emergència i de bombers de Soller i Calvià.
Una visita protocol·lària per presentar els nous equips de govern, conèixer en persona els treballadors i saber quines són les seves demandes i necessitats. Tot això, per millorar tant l’efectivitat dels equips com la coordinació dels òrgans institucionals competents.