Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Avís: Afeccions al trànsit previst pel tancament del túnel de Sa Coma

Avís: Afeccions al trànsit previst pel tancament del túnel de Sa Coma

(14/11/2022)

A partir del 17 de novembre es tancarà el túnel de Sa Coma en ambdós sentits durant les 24 hores del dia. A partir del 23 de desembre, s'obriran al trànsit tan Sa Coma com el túnel de Son Vic

Mobilitat i Infraestructures recorda que a partir del pròxim 17 de novembre, i amb motiu de les obres que es duen a terme en els túnels de Peguera, es tancarà el túnel de Sa Coma les 24 hores del dia en ambdós sentits. Aquest tancament total se suma al del túnel de Son Vic, que es va iniciar el passat 2 de novembre. El trànsit de vehicles es derivarà per Peguera.

El tancament del túnel de Sa Coma previst per al dia 17 de novembre es produirà a partir de les 10 del matí.

Des de Mobilitat i Infraestructures es recorda que el 23 de desembres tots dos túnels tornaran a obrir-se per a facilitar els desplaçaments durant el període nadalenc.


Cal recordar que el tancament del túnel de Sa Coma es va retardar -estava previst fer-ho el 2 de novembre- per tal d’afavorir i facilitar el trànsit, ja que partir d’aquesta segona quinzena de novembre el trànsit per la zona es produeix amb menys interferències, perquè hi ha un menor moviment de vehicles en haver finalitzat la temporada turística més grossa a la zona.