Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Bonet es reuneix amb el batle d’Inca i l’ajuntament de Calvià

Bonet es reuneix amb el batle d’Inca i l’ajuntament de Calvià

(29/01/2016)

El conseller d’Economia i Hisenda, Cosme Bonet, s’ha reunit amb el batle d’Inca, Virgilio Moreno, i el regidor de Turisme, Comerç i Urbanisme de Calvià, Antonio García Moles.

Avui al matí, el conseller d’Economia i Hisenda, Cosme Bonet, ha mantingut dues trobades amb ajuntaments de Mallorca. La primera ha estat amb el regidor de Turisme, Comerç i Urbanisme de l’Ajuntament de Calvià, Antonio García Moles, i, la segona, amb el batle de l’Ajuntament d’Inca, Virgilio Moreno. Durant ambdues reunions, s’ha parlat dels temes que afecten a les dues institucions. Per part del Consell, també hi ha assistit la directora insular de Turisme, Promoció Econòmica i Artesania, Paula Ginard.

Pel que fa a Calvià, la trobada s’ha centrat amb els aspectes turístics. El conseller Bonet els ha exposat la línia de suport que es destinarà a la xarxa d’informació turística dels ajuntaments de Mallorca. A més, també s’ha tractat la necessitat de treballar conjuntament amb la promoció turística d’un dels principals municipis turístics de la nostra illa, com n’és Calvià.

A la segona trobada, el batle d’Inca ha explicat la intenció del consistori per desenvolupar la informació turística del municipi. En aquest sentit, el titular d’Economia i Hisenda els ha explicat les línies de suport, que es desenvoluparan des de la institució insular, pels programes de promoció econòmica i artesania de Mallorca. Aquest aspecte ha interessat molt al batle, tenint en compte la importància d’Inca pel sector comercial.

Finalment, el conseller ha estès la mà als representants municipals per seguir treballant conjuntament pel bé dels ciutadans de Calvià i Inca.