Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Bonet i Palomino presenten als batles l’Smart Island World Congress

Bonet i Palomino presenten als batles l’Smart Island World Congress

(24/03/2017)

Els consellers Cosme Bonet i Carmen Palomino han explicat als representants municipals en què consistirà l’Smart Island World Congress que es durà a terme els dies 20 i 21 d’abril a Calvià.

El conseller d’Economia i Hisenda, Cosme Bonet, i la consellera de Modernització i Funció Pública, Carmen Palomino, s’han reunit amb representants dels ajuntaments de Mallorca per presentar l’Smart Island World Congress. Aquest esdeveniment tendrà lloc els dies 20 i 21 d’abril a Calvià i situarà Mallorca com a centre smart en l’àmbit internacional durant uns dies.

El congrés comptarà amb la participació de ponents de gran prestigi que arribaran a Mallorca des de distints indrets del món. A més, hi assistiran representants d’unes 150 illes del món.

Aquest esdeveniment té com a referència l’Smart City Expo World Congress,que també organitzen des de Fira de Barcelona, i es du a terme a la ciutat comtal des del 2011.

A més, la consellera Palomino també ha explicat en què consisteix el projecte Smart Mallorca que, d’entrada, suposa quasi 9 milions d’euros per modernitzar l’illa. Aquesta quantitat prové d’una subvenció de Red.es que va guanyar el Consell de Mallorca per dur a terme iniciatives en favor de la intel·ligència artificial. Els objectius principals d’aquest projecte són la millora de la qualitat de vida dels mallorquins i les mallorquines i afavorir la desestacionalització turística.

A la reunió amb els representants municipals, també hi han assistit la secretària tècnica de Modernització i Funció Pública, Elena Carrillo; el director insular de Modernització i Innovació, Josep Lluís Colom, i la directora insular d’Hisenda i Pressuposts, Cristina Ballester.