Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Búger reforma la casa consistorial i el casal de Son Dameto amb les inversions del Consell

Búger reforma la casa consistorial i el casal de Son Dameto amb les inversions del Consell

(21/02/2019)

L'Ajuntament de Búger ha dut a terme diferents actuacions de millora al municipi gràcies als 321.224,46 euros que el Consell de Mallorca, a través del Departament de Desenvolupament Local, ha invertit. Aquests diners procedeixen dels diferents Plans de subvencions que la institució insular té en marxa.

 

Entre els projectes iniciats dins el Pla Especial d'inversions de competència municipal es troben la reforma interior de l'edifici consistorial del poble i la reforma interior del menjador del casal de Can Dometo amb una subvenció de 215.394,74.

 

Pel que fa al Pla especial d'estalvi i eficiència energètica i vehicles elèctrics l'Ajuntament ha realitzat obres de substitució de l'enllumenat públic per dispositius LED, amb una inversió de 28.019,73.Búger també ha rebut una subvenció per valor de 105.829,72 euros per fer front a les despeses corrents.

 

Per aquest motiu, el conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, el director insular de Cooperació Local i Caça, Joan Manera i la directora insular de Patrimoni, Kika Koll, han visitat les obres acompanyats pel batle del municipi, Rafel Capó. Durant la visita, Capó ha explicat als representants del Consell que "des de l'Ajuntament seguim fent inversions concretes i petites amb l'objectiu donar solucions als problemes que més pateixen els habitants de Búger".