Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Càsting d'actors per a l’òpera “María Moliner”

Càsting d'actors per a l’òpera “María Moliner”

(25/11/2016)

El Teatre Principal ha convocat un càsting públic, per al proper 13 de desembre, amb l’objectiu de triar 10 actrius i 1 actor per a la producció María Moliner, una composició del manacorí Antoni Parera Fons, recent Premi Nacional de la Música, que es representarà els dies 5, 7 i 9 de maig dins la XXXI Temporada d’Òpera i Ballet.

Els aspirants han de tenir una edat compresa entre els 25 i 40 anys, aproximadament i, a més, han de tenir disponibilitat física, presència i energia.

 

Els artistes interessats han d’adreçar-se per correu electrònic a artis@teatreprincipal.com abans del dijous 1 de desembre de 2016 enviant un curriculum vitae i una fotografia. Tot seguit, el Teatre Principal informarà privadament als aspirants admesos de l’hora de la citació i els hi lliurarà el text d’estudi.

 

Les proves comptaran amb la presència del director d’escena, Paco Azorín; el director  de coreografia i moviment escènic, Carlos Martos de Vega; i el propi director gerent del Teatre Principal, Carlos Forteza.