Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Cap de setmana de jornades esportives familiars a Platja de Muro

Cap de setmana de jornades esportives familiars a Platja de Muro

(23/10/2015)

Prop de 180 famílies participaran aquest cap de setmana en les Jornades Esportives Familiars que organitza la Direcció Insular d’Esports a Platja de Muro. L’oferta d’activitats està pensada per potenciar la pràctica de l’esport en família, amb propostes per a adults i per a nins i nines d’entre 3 i 16 anys.

Les Jornades Esportives Familiars arriben aquest cap de setmana a Platja de Muro, amb més de 25 activitats dirigides per una setantena de monitors especialitzats que pretenen oferir un espai de convivència i de pràctica esportiva per a pares i fills.

Entre aquest divendres capvespre i diumenge migdia, uns 350 adults i uns 300 infants i joves d’entre 3 i 16 anys podran triar entre un ampli ventall d’activitats que es desenvoluparan tant a la platja com a les instal·lacions de l’Hotel Iberostar Platja de Muro. Les Jornades Esportives Familiars es divideixen en tres grans blocs, segons les edats dels participants. El primer bloc són els nins/es de 3 a 6 anys, el segon bloc de 7 a 16 anys i el tercer són els adults (majors de 16 anys). Les activitats estan adaptades a les edats dels diferents grups i a les seves necessitats.

En aquesta nova edició destaquen propostes noves com el Futbol Bubble, la carrera espartana, sessions de TRX, Sh’bam ball i tobogans aquàtics, entre d’altres més tradicionals com pilates, spinning, pàdel surf, zumba, gimnàstica hipopressiva i, fins i tot, un concurs de fotografia subaquàtica o una visita guiada al parc de l’Albufera. Totes aquestes activitats estan supervisades per monitors especialitzats i involucren un total de set entitats.