Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Carmen Palomino es reuneix amb la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques del Govern

Carmen Palomino es reuneix amb la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques del Govern

(07/09/2015)

La consellera de Modernització i Funció Pública, Carmen Palomino, ha mantingut una reunió amb la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques del Govern de les Illes Balears, Catalina Cladera.

La consellera de Modernització i Funció Pública, Carmen Palomino, s’ha desplaçat a la Conselleria d’Hisenda i Administracions Públiques del Govern per mantenir una primera trobada amb la consellera Catalina Cladera. A la reunió, també hi han assistit el director insular de Funció Pública, Benito Pròsper, i el secretari tècnic del departament, Daniel Perelló, del Consell. Per part del Govern, també hi ha participat Vanessa Servera, directora general de Funció Pública i Administració Pública.

Entre els temes que s’han tractat, hi ha la modificació de la Llei de funció pública per incloure-hi de nou el requisit de coneixements de llengua catalana per a tots els llocs de feina de l’Administració. Aquest punt figura en els acords de governabilitat del nou executiu del Consell.

A més, Palomino i Cladera han parlat sobre l’eliminació del nivell 33 que aconsegueixen els funcionaris que han tengut algun càrrec de responsabilitat a l’Administració. La voluntat de la consellera Palomino és que «cap treballador es pugui beneficiar d’un càrrec polític que hagi pogut exercir amb anterioritat».

Finalment, les dues conselleres han coincidit en la necessitat de seguir col·laborant amb tots els temes que afecten els treballadors públics del Consell.