Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Cases, de Xesca Salvà, aquest diumenge a la Sala Petita del Teatre Principal

Cases, de Xesca Salvà, aquest diumenge a la Sala Petita del Teatre Principal

(15/09/2017)

Aquest diumenge 17 de setembre, la Sala Petita del Teatre Principal acollirà un dels espectacles més originals i sorprenents de tota la temporada teatral. Es tracta de Cases, un muntatge de Xesca Salvà, coneguda pels seus dissenys de vestuari i d'escenografia i que ara fa una passa més en el fet teatral creant tot un espectacle a partir d’unes maquetes d’edificis.

Cases és al mateix temps un joc i un espectacle on dos espectadors es convertiran en actors en una narració que contribuiran a construir seguint les indicacions que rebran a través d’uns auriculars. Al voltant de la idea de l’habitatge, Xesca Salvà planteja “una reflexió sobre la memòria dels objectes, l’espai com a edificació audible i el so com a arquitectura sonora per tal de construir territoris emocionals”. Un malabarisme escènic on el públic s’ha de relacionar amb l’obra i amb les diferents possibilitats que aquesta ofereix.

 

Es tracta d’un muntatge estretament lligat a #Comviure, doncs ambdós beuen de la necessitat de redefinir les relacions entre els habitatges i les persones, els visitants i el veïnats, entre els objectes i els subjectes.

 

Cases ha estat en residència al Festival If de Barcelona i properament viatjarà al festival TNT (Terrassa Noves Tendències).

 

Aquesta obra es podrà veure al llarg de tot el diumenge 17 de setembre, on entre les 11 i les 14 hores i les 18 i les 21 hores es faran passis cada hora.