Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Catalina Cladera participa a la reunió de la subcomissió de diputacions, cabildos i consells insulars de la FEMP

Catalina Cladera participa a la reunió de la subcomissió de diputacions, cabildos i consells insulars de la FEMP

(26/04/2022)

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, s’ha desplaçat a Madrid per participar a la celebració de la reunió de la subcomissió permanent de la Comissió de diputacions, cabildos i consells insulars de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP). Es tracta d’un grup de feina del qual la presidenta en forma part, juntament amb altres 18 representants de les institucions supramunicipals.

En aquesta sessió, que s’ha duit a terme a la seu de la FEMP, s’ha reforçat el paper dels consells insulars, cabildos i diputacions, tant en el desenvolupament de serveis a la població com de coordinació amb els ajuntaments.

Durant la reunió, s’ha fet un seguiment de l’estat actual de les convocatòries de fons europeus de recuperació, i s’ha planificat les properes passes dels diferents grups de feina de la Comissió, com són la celebració, al mes de maig, de la Conferència de Presidències de diputacions, cabildos i consells insulars a València o la convocatòria del pròxim ple de la Comissió.