Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Cladera s'ha reunit amb la presidenta d'Amnistia Internacional Espanya amb motiu de l'Encesa de Torres, Talaies i Talaiots de la Mediterrània pels Drets Humans.

Cladera s'ha reunit amb la presidenta d'Amnistia Internacional Espanya amb motiu de l'Encesa de Torres, Talaies i Talaiots de la Mediterrània pels Drets Humans.

(13/01/2023)

Prop de 500 persones entre públic i voluntaris participen activament d'aquest acte que reivindica els drets que són inalienables i inherents a totes les persones

La presidenta del Consell de Mallorca. Catalina Cladera s'ha reunit amb la presidenta d'Amnistia Internacional Espanya, Beth Gelb amb motiu de l'Encesa de Torres, Talaies i Talaiots de la Mediterrània pels Drets Humans.

És la primera vegada que AI Espanya ve a Mallorca amb motiu d'aquest acte que reivindica els drets que són inalienables i inherents a totes les persones que es va posar en marxa l'any 1997.

La d'enguany és la setena edició que comptarà amb 78 punts d'encesa arreu de Mallorca confirmats, 20 més que l'any passat. Es tracta d'una iniciativa que va començar al centre educatiu l'IES Marratxí, el 2017 i la Direcció Insular de Patrimoni va assumir la coordinació. L'any 2018 hi havia una trentena de punts d'encesa.

Tant la presidenta Cladera com la presidenta d'AI Espanya, Gelb han mostrat el seu agraïment a les prop de 500 persones entre públic i voluntaris que participen activament d'aquest acte que llança un missatge d'acollida, pau i que ho fa reivindicant el patrimoni històric.

A la reunió ha assistit Beth Gelb, presidenta de la secció espanyola d'Amnistia Internacional; Montse Farran, responsable de relacions Institucionals i Kika Coll, directora insular de Patrimoni del Consell de Mallorca.

A més del Consell de Mallorca hi col·laboren Amnistia Internacional, l'Institut de Marratxí i el Fons Mallorquí de solidaritat i Cooperació, a més del Servei d'Emergències 112 i els ajuntaments de Mallorca.