Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Caterina Mas i Teresa Vallespir prenen possessió dels seus nous càrrecs

Caterina Mas i Teresa Vallespir prenen possessió dels seus nous càrrecs

(19/09/2016)

La nova vicepresidenta segona i directora insular d'Inclusió, respectivament, han promès avui els seus càrrecs davant el president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat.

Caterina Mas i Teresa Vallespir han pres possessió avui dels seus nous càrrecs com a vicepresidenta segona i directora insular d'Inclusió Social de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), respectivament, en un acte que ha comptat amb la presència del president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, la consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'IMAS, Margalida Puigserver, i el vicepresident, Javier de Juan.

 

Caterina Mas, era, des de juliol de 2015, la directora insular d'Inclusió Social, càrrec que deixa per assumir la vicepresidència segona de l'IMAS. Mas ha desenvolupat gran part de la seva carrera política a l'Ajuntament de Petra, on fou regidora des de 1997 fins al 2010, amb dedicació exclusiva des de 2007. El 2010 es convertí en batlessa del seu municipi, càrrec que exercí fins el 2015. S'inicià en el món laboral com a cap de receptiu nacional en una agència de viatges i ha treballat també a l'Institut d'Innovació de les Illes Balears (IDI).

 

Per la seva part Teresa Vallespir, que substitueix Mas com a nova directora insular d'Inclusió Social, és llicenciada en Ciències del Treball per la UOC i diplomada en Turisme per la UIB. Vallespir, que és experta universitària en ocupació i desenvolupament local, ha estat agent de desenvolupament local a la Mancomunitat del Pla de Mallorca i actualment treballava com a tècnica de gestió i inserció laboral a l'associació Mater Misericòrdia.