Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Celebració de Nadal al Consell de Mallorca

Celebració de Nadal al Consell de Mallorca

(17/12/2015)

El president Miquel Ensenyat ha visitat avui els departaments de Medi Ambient, Desenvolupament Local, Territori i Infraestructures, Modernització i Funció Pública i de l’IMAS per tal de felicitar les festes de Nadal a tot el personal.

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, ha visitat avui les instal·lacions de General Riera dels departaments de Medi Ambient, Desenvolupament Local, Territori i Infraestructures, i Modernització i Funció Pública amb l’objectiu de felicitar les festes de Nadal a tot el personal que hi treballa.

 

El personal del Consell de Mallorca dels edificis de General Riera 111 i 113 ha organitzat una petita festa per tal de celebrar el Nadal. El president Ensenyat, juntament amb els consellers Joan Font, Mercedes Garrido, Sandra Espeja i Carmen Palomino, ha desitjat a tot el personal un bon Nadal i un feliç i venturós any 2016.

 

Posteriorment, el president del Consell de Mallorca s’ha dirigit a les instal·lacions de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS) per tal de felicitar les festes a tots els treballadors i treballadores de les oficines centrals de General Riera. També hi ha assistit la consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l’IMAS, Margalida Puigserver.