Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Celebrada la primera sessió de la legislatura del Patronat de la Fundació Santuari de Lluc

Celebrada la primera sessió de la legislatura del Patronat de la Fundació Santuari de Lluc

(25/11/2015)

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, ha assistit a la sessió celebrada avui al Palau Episcopal en representació de la institució insular.

El Palau Episcopal ha estat avui l’escenari de celebració de la primera sessió de la legislatura del patronat de la Fundació Santuari de Lluc, de la qual el Consell de Mallorca n’és membre. Miquel Ensenyat, president de la institució insular, ha assistit a la sessió en representació de la institució insular.

 

La sessió, que ha estat presidida per part el Bisbe de Mallorca, Xavier Salinas, ha comptat també amb la presència de la presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, del conseller de presidència, Marc Pons, del Prior de Lluc, el pare Ricard Janer, i del regidor de cultura de l’Ajuntament de Palma, Miquel Perelló.

 

Ensenyat ha assegurat que “el Santuari de Lluc és un signe d’identitat per a Mallorca i, per tant, és feina de tothom tenir-ne una cura especial per tal de conservar-lo”.

 

L’ordre del dia ha dut, entre altres punts de tràmit, l’acceptació del càrrec per part dels nous membres; l’aprovació del pressupost ordinari de la Fundació per al 2016, així com del Pla d’Actuació, i l’increment de l’aportació de les institucions i la capitalització de la Fundació per a l’exercici 2017.