Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Cent cinquanta treballadors públics es formen en matèria de contractació pública

Cent cinquanta treballadors públics es formen en matèria de contractació pública

(27/01/2017)

El Departament de Modernització i Funció Pública ha organitzat la jornada sobre bones pràctiques en matèria de contractació pública, a la qual han assistit 150 empleats públics.

La consellera de Modernització i Funció Pública, Carmen Palomino, ha inaugurat la jornada sobre bones pràctiques en matèria de contractació pública que es duu a terme avui, divendres, a la sala d’actes de TIRME. Hi participen unes cent cinquanta persones que, en general, són personal tècnic i jurídic de les administracions públiques. 

Palomino ha afirmat que «la formació dels empleats públics és bàsica per poder oferir un bon servei a la ciutadania. A més, cal que aquesta formació sigui contínua, ja que les normatives van variant.»

La jornada ha començat amb la ponència de Jesús Colás, president del Consell de Transparència d’Aragó, sobre la planificació estratègica de la contractació pública. A continuació, el consultor en contractació pública i membre del grup d’experts de la Comissió Europea, Francisco Javier Vázquez, ha explicat les bones pràctiques en la preparació del contracte.

Aquesta tarda, la formació seguirà a càrrec d’Elena Hernáez, presidenta del Tribunal Administratiu de Contractació de la comunitat de Madrid. Hernáez farà una ponència sobre la transparència a la contractació pública i la incidència en l’eficiència i el bon govern. Finalment, hi haurà un torn obert de paraules, perquè els assistents hi puguin fer aportacions i resoldre els dubtes que hagin pogut sorgir.