Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Cladera: “És una bona notícia per a la reactivació turística de Mallorca, estam preparats”

Cladera: “És una bona notícia per a la reactivació turística de Mallorca, estam preparats”

(24/06/2021)

La presidenta valora l’aixecament de les restriccions per viatjar a Balears per part del govern britànic

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha valorat l’autorització del govern britànic a què els residents ja vacunats puguin viatjar a les Illes Balears sense restriccions, derivada de l’actualització del seu semàfor turístic en què Mallorca passa a la “llista verda” de destinacions.

“És una bona notícia per a la reactivació turística de Mallorca i per a la nostra economia en general, una notícia desitjada que estàvem esperant, i més ara, a les portes de juliol” ha expressat la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera. La presidenta ha apuntat que “Mallorca és segura i està preparada per rebre el turisme britànic igual que ja està rebent els turistes provinents d’Alemanya” amb relació a la bona situació epidemiològica de les darreres setmanes, als protocols i nivell de seguretat en la cadena de valor turístic i equipaments relacionats amb el turisme i l’oferta complementària.

“Sabem que el turista britànic té molt interès per viatjar a Mallorca i és un turista fidel”, ha dit amb relació a l’aixecament de les restriccions que facilitaran l’entrada del turisme provinent del Regne Unit a partir d’ara. “Sí que demanaria responsabilitat tant als residents com a visitants que actuem amb responsabilitat, per no perjudicar el control de la pandèmia que hem aconseguit amb l’esforç dels darrer mesos”, ha conclòs.

D’altra banda, Cladera ha assegurat que el Consell seguirà fent campanyes de ca màrqueting i de promoció turística per incentivar encara més la demanda del mercat britànic, també de l’alemany i estimulant també altres mercats emissors.