Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Cladera rep el dictamen Horitzó 2030 del Consell Econòmic i Social

Cladera rep el dictamen Horitzó 2030 del Consell Econòmic i Social

(20/04/2021)

Ha estat durant una trobada entre la presidenta del Consell i el president del CES, Rafel Ballester

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha rebut avui en audiència el nou president del Consell Econòmic i Social de les Illes Balears, Rafel Ballester, així com al vicepresident primer, José Luis García, el secretari general, Josep Valero, juntament amb el representant del CES a Mallorca, Antoni Serra i el conseller del Departament d’Hisenda i Funció Pública, Josep Lluís Colom.

Durant la trobada, Ballester i Valero han lliurat a la presidenta Cladera el Dictamen 5/2020 sobre la prospectiva econòmica, social i mediambiental de les societats de les Illes Balears a l’Horitzó 2030. Es tracta d’un document derivat d’un ample procés de governança que té per objectiu fer de les Illes Balears referent en qualitat turística, amb capacitat d'atreure talent i impulsar l’emergència de noves activitats competitives a l'àmbit internacional i sostenibilitat ambiental, en la inclusió social, qualitat del treball i en l’equilibri territorial.  El dictamen preveu ser un document viu que propiciï i fomenti el debat i l’aportació de propostes i s’obri a totes les entitats socials i a totes les administracions per poder-lo debatre.

«L’abordatge de la pandèmia, la recuperació i també els reptes de futur a llarg termini han de ser fruit del diàleg, de la suma d’institucions, societat civil i agents econòmics i socials», ha dit la presidenta Cladera. «Compartim els objectius i propostes estratègiques del dictamen 'Horitzó 2030' del Consell Econòmic i Social per avançar cap a un model de Mallorca basat en una triple sostenibilitat econòmica, social i mediambiental», ha conclòs.