Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Cloenda al port d’Alcúdia de la Challenge Mallorca Ciclista

Cloenda al port d’Alcúdia de la Challenge Mallorca Ciclista

(16/05/2021)

La presidenta Catalina Cladera ha participat en el lliurament de guardons en el darrer trofeu d’aquesta 30a edició

​​​​​​​​​​​​​Avui horabaixa s’ha duit a terme el darrer trofeu de la 30a l’edició de la Challenge Ciclista a Mallorca, una etapa de 169 quilòmetres que s’ha iniciat a Alcúdia i ha acabat al port d’Alcúdia.

La presidenta Cladera, juntament amb el conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, i la batlessa d’Alcúdia Bàrbara Rebassa, ha participat en el lliurament de premis als guanyadors del Trofeu Alcúdia-Port d’Alcúdia.

El guanyador d’aquesta carrera ha estat l’alemany André Greipel, mentre que Jon Barrenetxea ha aconseguit el premi de muntanya i Antonio Sotos ha assolit el premi a la combativitat, dos premis aquests darrers que ha lliurat la presidenta Cladera. D’altra banda, Xavier Cañellas ha estat el primer mallorquí, un premi que ha lliurat el conseller Serra.

La presidenta Cladera ha expressat que “és una bona fita  que siguem capaços de fer esdeveniments com aquest malgrat la pandèmia” i ha agraït feina de l'organització d'aquesta prova per garantir la seguretat tant de participants com assistents en un context com l'actual i “demostrar que Mallorca és una destinació segura, també per practicar esport".

La celebració de la Challenge, que enguany compleix 30 anys i coincideix amb el desè aniversari del reconeixement internacional de la Serra de Tramuntana, confirma que “no ens equivocam amb l'objectiu d’avançar cap a una Mallorca més sostenible, respectuosa amb el territori i el medi ambient, i que s'ha tornat a  mostrar al món a través de l'esport i dels valors de la Serra i tot Mallorca".

La presidenta ha apuntat, a més, que cites esportives internacionals serveixen per promocionar Mallorca com a destinació esportiva de qualitat i “així ho han pogut veure a tota Espanya a través de canals especialitzats com Teledeporte i a més de 54 països mitjançant la col.laboració del Consell de Mallorca amb Eurosport”.

 Altres premis lliurats avui al trofeu d’avui han estat al millor sub23, per a Ethan Vernon; el premi sprint especials per a Joseph Rosskopf i el premi metes volants, que ha estat per a Miguel Ángel Ballesteros.

Aquesta ha estat la quarta i darrera etapa de la trentena edició de la Challenge Mallorca Ciclista, un esdeveniment esport que se celebra de manera ininterrompuda des de l’any 1991 i que es va encetar dijous passat. La prova s’ha celebrat amb estrictes mesures de seguretat.

El Consell de Mallorca dona suport a aquest esdeveniment esportiu a través de la Fundació Mallorca Turisme i el Consorci Serra de Tramuntana.

Vídeos

Challenge