Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Comença un bloc nou d’estades esportives familiars del Consell a la Colònia de Sant Jordi amb 600 participants al maig

Comença un bloc nou d’estades esportives familiars del Consell a la Colònia de Sant Jordi amb 600 participants al maig

(30/04/2021)

El programa «Esport per a tothom» és un programa transversal turisticoesportiu que dona suport a la cobertura hotelera en temporada baixa.

El Consell de Mallorca ha reactivat la programació esportiva amb les jornades familiars incloses en el programa «Esport per a tothom», que aquest dissabte es reprèn a ses Salines, a l’Hotel Blau Colònia de Sant Jordi, amb estades que s’estendran durant tres caps de setmana de maig i arribaran a 600 persones. Aquest nou bloc esportiu segueix al que va tenir lloc al Port d’Alcúdia i permet conjugar esport, turisme local, natura i activitat de promoció esportiva familiar. El Departament de Turisme i Esports ha signat un acord amb quatre cadenes hoteleres per fer activitats esportives la temporada 2021, que arribaran a més de 3.000 persones: Blau Hotels, Garden Hotels, Viva Hotels & Resorts i Iberostar.

El programa de Turisme i Esports vol donar suport a l’activitat hotelera en una temporada encara marcada per les normes de prevenció sanitàries. Així mateix, constitueix un eix nou per a la promoció turística, a partir de l’activitat esportiva. El Departament ha ampliat les estades, el nombre d’activitats i el nombre de monitors, per tal d’adaptar al màxim les jornades a les mesures preventives establertes per la covid.

Cada estada inclou 200 paquets familiars de dues jornades completes amb pernoctació, i un ventall ampli de sessions esportives per a adults, infants i joves, adaptats a diferents rangs d’edat i dificultat. Entre les propostes esportives per a adults s’hi troben activitats de fitnes, com zumba, ball aeròbic o animal flow; d’altres de cardio preventives com boxa, entrenaments de CrossFit® i running o spinning; activitats de relaxació i ioga, i les que integren esport i natura i permeten gaudir de l’entorn, com senderisme i marxa nòrdica, sortides amb BTT o piragüisme.

Les famílies escullen les activitats que més s’ajusten al seu perfil i que permeten fer esport gaudint de l’entorn natural de Mallorca en dues jornades completes. Els infants i joves, d’altra banda, disposen d’una programació específica variada, que els permet practicar esport sense contacte, com tir amb arc, rocòdrom, sortides i proves, gimcanes o ball, entre d’altres.