Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Comença el nou Màster en Gestió de les Polítiques Públiques de la UIB amb la col·laboració del Consell de Mallorca

Comença el nou Màster en Gestió de les Polítiques Públiques de la UIB amb la col·laboració del Consell de Mallorca

(14/11/2018)

La UIB ha acollit aquest dimarts la inauguració del Màster en Gestió de Polítiques Públiques, un títol propi d’aquesta Universitat que ha comptat amb el suport del Consell de Mallorca.

A la cerimònia inaugural hi ha assistit el conseller d’Economia i Hisenda del Consell de Mallorca, Cosme Bonet, qui ha destacat que el màster és “és la plasmació tangible d’una vocació de millora constant dels serveis públics”. També hi han estat presents el rector de la universitat, Llorenç Huguet; la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques del GOIB, Catalina Cladera; el director gerent de l’EBAP, Jaume Tovar; i les directores del màster, Joana Socias i Teresa Riera. L’alta comissionada d’Espanya per a l’Agenda 2030, Cristina Gallach, ha impartit la lliçó inaugural amb el títol «L’Agenda 2030, al centre de les polítiques públiques».

El Màster en Gestió de les Polítiques Públiques és fruit del conveni que el Consell de Mallorca, la Conselleria d’Hisenda i Administracions Públiques i la Universitat de les Illes Balears, a través de la Fundació Universitat Empresa, varen signar el mes de juny. La finalitat ha estat fer efectiva la creació, gestió i impartició del màster durant els cursos 2018-19 i 2019-20, i ha suposat l’aportació de 35.000 € per part del Consell de Mallorca. 

L’objectiu del màster és introduir i consolidar l’especialització en la gestió de les polítiques públiques i continuar millorant la prestació dels serveis públics a les Illes Balears. La direcció del màster recau en la catedràtica i exeurodiputada Teresa Riera, juntament amb la professora de dret Joana Maria Socias. El tresorer del Consell de Mallorca, Antoni Serra Puig, és un dels coordinadors institucionals. 

El màster s’estructura en sis mòduls de 10 ECTS cada un: política i democràcia; polítiques públiques en el nou escenari de la Unió Europea; organització i actuació del sector públic. El nou paper de la ciutadania; responsabilitat i sostenibilitat en la gestió pública; innovació en la gestió i avaluació de polítiques públiques, i valors, direcció, lideratge i gestió de persones.