Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Comencen les obres de reforç del ferm de la carretera Vella de Bunyola

Comencen les obres de reforç del ferm de la carretera Vella de Bunyola

(15/09/2015)

Es produiran talls a la via del 16 de setembre al 14 d’octubre, des de les 8 a les 19 hores i només de dilluns a divendres.

Les obres de reforç del paviment de la carretera Vella de Bunyola començaran demà, dimecres, 16 de setembre. El tram que es veurà afectat és a la Ma-2031 (del quilòmetre 3,38 al quilòmetre 10,4) i a la Ma-2032 (del punt quilomètric 0 a l’1,15). Primer, es farà el sanejament del paviment deteriorat i, a continuació, s’hi aplicaran dues capes d’asfalt.

El Departament de Territori i Infraestructures va adjudicar l’obra a l’empresa Vías y Obras Públicas SA, amb un pressupost d’1.141.085,83 euros (IVA inclòs), i el termini d’execució de les obres és de quatre mesos.

Durant aquestes obres, es duran a terme alguns talls a la via, entre la zona esportiva del col·legi Santa Mònica i la carretera que uneix Santa Maria i Bunyola (Ma-2020). De dia 16 de setembre a dia 14 d’octubre es tallarà el tram de 8 a 19 hores. Aquest tall només es produirà de dilluns a divendres; per tant, els caps de setmana la carretera estarà oberta. Els desviaments es faran per la Ma-11, Palma-Sóller, i per la Ma-2040 (centre comercial Festival Park).

Des de la Direcció Insular d’Infraestructures i Mobilitat demanam disculpes a totes les persones usuàries que es puguin veure afectades per aquests obres, que milloraran la carretera Vella de Bunyola.