Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Comencen les obres del tercer carril de l'autopista fins a Festival Park

Comencen les obres del tercer carril de l'autopista fins a Festival Park

(02/01/2017)

Demà, 3 de gener, s'inicien les obres del tercer carril de l'autopista d'Inca entre l'enllaç de la via connectora i fins el pont que hi ha abans del centre comercial Festival Park. Durant els dos primers vespres, es farà el desviament del trànsit per la Ma-13A, antiga carretera d'Inca.

Les obres per fer un tercer carril a l'autopista d'Inca (Ma-13) començaran demà dimarts, 3 de gener. El carril nou s'afegeix al tram entre l'enllaç de la via connectora (Ma-30) i fins al pont a l'altura del centre comercial Festival Park de Marratxí. En concret, en sentit Inca l'obra és del punt quilomètric 5,5 al 7,7 i, en direcció a Palma, del quilòmetre 4,4 al 7,8. S'utilitzarà l'espai de la mitjana per fer-hi el tercer carril.

Els treballs varen ser adjudicats a l'empresa Melchor Mascaró SAU, després que tres empreses no poguessin justificar les ofertes a la baixa desproporcionades que havien presentat i varen haver de ser excloses. El pressupost de l'obra és de 2.680.906,25 euros i el termini d'execució és de 6 mesos, tot i que la previsió apunta a que acabaran als 3 mesos.

Durant els dos primers vespres, el trànsit es desviarà per la Ma-13A, antiga carretera d'Inca des de les 22 a les 7 hores. El primer vespre es tallarà el trànsit en direcció Inca i el segon vespre, en direcció Palma. Aquests talls es fan perquè es puguin realitzar les tasques de senyalització dels carrils provisionals que s'utilitzaran el temps que durin les obres. Per tant, no es duran a terme més talls de trànsit perquè hi seguirà havent dos carrils per sentit, tot i que es farà un estretament de la calçada i la velocitat estarà reduïda a 80 km/h durant tot el tram afectat per les obres.

Des del Departament de Territori i Infraestructures, demanam disculpes a totes les persones que es puguin veure perjudicades per les obres que milloraran el trànsit de la via.