Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Comunicat de condol del Consell Insular de Mallorca

Comunicat de condol del Consell Insular de Mallorca

(10/10/2018)

El Consell de Mallorca expressa el seu condol davant les inundacions del Llevant de Mallorca

Els grups amb representació al Ple del Consell de Mallorca davant les inundacions del Llevant de l'illa ocasionades per les fortes pluges d'ahir, 9 d'octubre volem manifestar la nostra preocupació per la situació dels habitants dels municipis de Sant Llorenç, Artà i Son Servera, així com el nostre condol als familiars i als amics de les víctimes mortals.

 

De la mateixa manera, agraïm les tasques dels cossos i forces de seguretat i dels serveis d'emergències, així com de les institucions que han posat al servei dels afectats les infraestructures necessàries, per a pal·liar, en la mesura del possible, els efectes de la catàstrofe. També volem donar les gràcies a les mostres de solidaritat de persones, organitzacions i institucions de fora de l'illa.

 

Per solidaritat amb les persones afectades i amb el personal que està actuant a la zona, en una situació d'emergència mai viscuda a la nostra illa, hem decidit ajornar la sessió plenària prevista per demà, dia 11 d'octubre al dimarts, 16 d'octubre.

 

De la mateixa manera, s’ha convocat un minut de silenci davant tots els edificis de la institució, a les 12 del migdia.