Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Con lo bien que estábamos, una comèdia musical que arriba amb dos premis Max

Con lo bien que estábamos, una comèdia musical que arriba amb dos premis Max

(14/06/2022)

Es representarà el pròxim divendres 17, a les 20 hores, a la Sala Gran

El Teatre Principal de Palma presenta la comèdia musical Con lo bien que estábamos en una funció única, que tindrà lloc el divendres 17 de juny, a les 20 hores, a la Sala Gran.
La companyia aragonesa Nueve de nueve, integrada pels actors Jorge Usón i Carmen Barrantes, el pianista Néstor Ballesteros i el director José Troncoso, ens ofereixen aquest melodrama en clau d’humor, en què no manquen tocs de terror i fantasia. 
Barrantes i Usón donen vida a Marigel i Esteban, respectivament, una parella que viu aparentment feliç al capdavant d’un negoci de ferreteria, però que veu com tota la seva vida canvia en arribar una companyia de teatre al poble. Esteban, posseït per l’experiència, ja no tornarà a ser el mateix.
Aquesta comèdia delirant ha obtingut un gran èxit a tots els escenaris on s’ha representat i en la 24ena edició dels premis Max va rebre dos guardons: el de millor composició musical i el de millor feina de producció.
Amb freqüència, el seus creadors s’han referit a Con lo bien que estábamos com un «esperpento musical» i l’espectacle està farcit de referències a Buñuel, Fellini, Kurt Weill, Jaques Brel, Chaplin, Rufus Wainwright i al mateix folklore espanyol.
La funció del divendres 17 comptarà amb ajuda per a persones amb dificultats visuals i/o auditives. Així disposarà de sobretitulació, adaptada per a persones amb problemes auditius i audiodescripció, per a persones amb discapacitat visual.