Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Concert de Jaume Anglada i Ensemble Lumière a benefici de la Fundació Coll Bardolet al Teatre Principal

Concert de Jaume Anglada i Ensemble Lumière a benefici de la Fundació Coll Bardolet al Teatre Principal

(12/01/2016)

El cantautor Jaume Anglada i la formació de cambra Ensemble Lumière, que dirigeix Miquel Àngel Aguiló, oferiran un concert el proper dijous 14 de gener a les 20 hores a benefici de la Fundació Coll Bardolet.

En aquest concert, el repertori estarà  format, majoritàriament, per temes dels darrers treballs d’Anglada, “Temposinfónico” i “Jaume Anglada i tu”, un disc amb temes en català.

 

Durant la presentació del concert, Jaume Anglada ha mostrat la seva absoluta admiració per la formació Ensemble Lumière. “Un grup del qual m’agradaria formar part, però per tant per talent com per coneixements musicals no hi puc entrar” ha assegurat el cantautor en un to distès. “El que sí puc fer és un concert com aquest, aquest sí és un luxe que me puc permetre”, ha afegit.

 

Jaume Anglada ha volgut destacar la feina de la Fundació Coll Bardolet, “una feina que no se limita a exposar quadres o a difondre l’obra del senyor Coll, sinó que va molt més enllà, des de concerts, presentacions de llibres i actes culturals a la seva seu”.

 

En aquest sentit, Amanda Corral, directora de la Fundació Coll Bardolet, ha coincidit amb Anglada i ha explicat la feina de dinamització cultural que du a terme aquesta entitat amb els recursos propis i amb l’ajuda d’institucions públiques com el departament de Cultura del Consell de Mallorca.