Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Consell de Mallorca, Eroski i Creu Roja presenten la campanya de recollida d'aliments “Nadal Balear Solidari”

Consell de Mallorca, Eroski i Creu Roja presenten la campanya de recollida d'aliments “Nadal Balear Solidari”

(05/12/2016)

El president Miquel Ensenyat, la consellera Margalida Puigserver, i el director territorial d’Eroski a Balears, Alfredo Herráez, han presentat la iniciativa que es duu a terme per cinquè any consecutiu.

El Consell de Mallorca, a través de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS) i la cadena de supermercats Eroski, amb la col·laboració de la Creu Roja Balears, posen en marxa per cinquè any consecutiu la campanya de recollida d’aliments “Nadal Balear Solidari”.

 

El president de la institució insular, Miquel Ensenyat, i la consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'IMAS, Margalida Puigserver, juntament amb el director territorial d’Eroski a les Illes Balears, Alfredo Herráez, han presentat avui la campanya i han animat a la ciutadania de l’illa a col·laborar-hi.

 

A través de la campanya i durant les properes setmanes, els supermercats Eroski i Aprop conviden els seus clients a fer una aportació d’aliments no peribles (arròs, pasta, llegums, conserves, llet, oli…) o productes bàsics d'higiene (raspalls de dents, bolquers, productes de neteja...) als punts de recollida de productes.

 

Pel que fa a la implicació del Consell i de l'IMAS, la institució insular és l’encarregada de  coordinar i facilitar la distribució dels aliments a Mallorca a través dels serveis socials de cada municipi, que els farà arribar a les persones que més ho necessiten. Creu Roja Balears, per la seva banda, s’encarrega de la coordinació i distribució dels aliments a la resta de les Illes.