Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Consell i Ajuntament de Santanyí es reuneixen per determinar on s’ubicarà l’aparcament de Cala s’Almunia

Consell i Ajuntament de Santanyí es reuneixen per determinar on s’ubicarà l’aparcament de Cala s’Almunia

(22/08/2017)

L’increment de visitats a aquestes cales en els darrers anys ha provocat greus problemes d’aparcaments a la zona propera des Llombars

El director insular d’Urbanisme, Joan Morey, i el jurista del Departament, s’han reunit aquest migdia amb el tècnic jursita de l’Ajuntament de Santanyí i amb els redactors de la modificació puntual de les normes subsidiàries del municipi, que permetrà habilitar un aparcament a la zona de Cala S’Almunia. L’objectiu de la reunió ha estat analitzar la zona per trobar un punt on, urbanísticament, es pugui ubicar l’aparcament que donaria cobertura tan a la platja de Cala s’Almunia com a la des Caló des Moro.

 

Aquesta zona d’estacionament donarà resposta a la demanda dels veïns i veïnes del llogaret d’es Llobards, que en els darrers anys han vist com l’increment de banyistes a n’aquestes dues cales ha provocat greus problemes d’aparcament als seus carrers.

 

Fa dues setmanes la consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, el director insular d’Urbanisme, Joan Morey, el batle de Santanyí, Llorenç Galmés i veïns i veïnes des Llombarts es varen reunir per afrontar aquest tema.