Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Consell i Alaró participen en Repensem Mallorca

Consell i Alaró participen en Repensem Mallorca

(22/10/2015)

El president del Consell, Miquel Ensenyat, ha visitat avui els municipis de Consell i d’Alaró per presentar la campanya de «Repensem Mallorca». Han acompanyat el president, el vicepresident segon Jesús Jurado i els consellers de Cooperació Local i Economia i Hisenda, Joan Font i Cosme Bonet, amb Javier de Juan, conseller electe i vicepresident de l’IMAS

També han format part de la comitiva insular els directors de Cooperació Local i Caça (Joan Manera), de Participació, Promoció Sociocultural i Joventut (Jaume Alzamora) i la directora d’Emergències (Paola Van Gent).

La comitiva del Consell de Mallorca ha visitat primer el municipi de Consell, on ha estat rebuda pel batle de la localitat i l’equip de regidors, que han coincidit amb la necessitat de campanyes que aproximin la institució insular als ciutadans. «Era una reivindicació nostra. El Consell ha de ser més pròxim», ha assenyalat el batle. 

Ensenyat ha explicat que la trobada és un punt de partida cap a un full de ruta entre ambdues institucions. «Hem d’aconseguir que les administracions siguin més properes i aquesta és la finalitat de la campanya de “Repensem Mallorca”», ha afirmat el president del Consell. 

En aquestes trobades, el conseller de Cooperació Local ha explicat la feina del seu departament en matèria de subvencions i el projecte de finestreta única. També ha explicat la feina que es fa en matèria d’hidrants per donar una qualitat de servei als municipis.

El nombrós públic que ha assistit a les reunions, molts representants d’entitats locals de caràcter social, cultural i esportiu, han demanat millores de les infraestructures, àmbit en les quals el Consell té competències.