Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Consell, IMAS i Govern es reuneixen amb la Fundació Vodafone per posar en marxa línies de col·laboració en matèria de turisme i accessibilitat

Consell, IMAS i Govern es reuneixen amb la Fundació Vodafone per posar en marxa línies de col·laboració en matèria de turisme i accessibilitat

(21/01/2016)

La trobadas'ha duit a terme a l'estand de les Illes Balears en el marc de la fira internacional de turisme FITUR, que es celebra durant aquests dies a Madrid.

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat; el vicepresident de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Javier de Juan, i el vicepresident i conseller de Turisme del Govern de les Illes Balears, Gabriel Barceló, s'han reunit aquest migdia amb el director general de la Fundació Vodafone, Santiago Moreno, per tal de posar en marxa diferents línies de col·laboració en matèria de turisme i accessibilitat.

 

La trobada, que ha comptat amb altres representants del Consell de Mallorca i de la Fundació, s'ha duit a terme a l'estand de les Illes Balears en el marc de la fira internacional de turisme FITUR, que es celebra durant aquests dies a Madrid.

 

En concret, l'IMAS s'ha integrat al grup de treball format pel Govern de les Illes Balears, la UIB i la Fundació Vodafone, que treballen, entre d'altres, per al foment de l'accessibilitat a través de segells oficials per a establiments turístics. D'aquesta manera, la Fundació Vodafone ha presentat l'aplicació Tur4all, una eina elaborada juntament amb la confederació PREDIF, que es completarà amb la base de dades de recursos turístics de l'Agència de Turisme de les Illes Balears.

 

En aquest sentit, l'IMAS, ha posat a disposició d'aquesta nova aplicació les bases de dades en matèria d'accessibilitat que serviran per acreditar els establiments i les instal·lacions turístiques accessibles.

 

Durant la reunió s'ha parlat d'altres possibles línies de col·laboració entre la institució insular i la Fundació Vodafone, en matèria de gent gran, menors i inclusió i que consistirien, bàsicament, en la utilització o l’aplicació de les noves tecnologies a diferents serveis i programes de l'IMAS, com per exemple tallers de memòria, servei d'ajuda a domicili, cursos de formació en TIC, etc.