Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Copa de Nadal a La Misericòrdia i 25 anys del Mercat de Nadal d'Es Refugi

Copa de Nadal a La Misericòrdia i 25 anys del Mercat de Nadal d'Es Refugi

(18/12/2015)

El president Miquel Ensenyat i el vicepresident primer i conseller de Cultura, Francesc Miralles, han felicitat les festes de Nadal als treballadors del Departament de Cultura, Patrimoni i Esports. Miralles ha visitat, posteriorment, el Mercat de Nadal d'Es Refugi, ubicat en el pati del Centre Cultural La Misericòrdia, que enguany celebra 25 anys.

El president Miquel Ensenyat i el vicepresident i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles, han felicitat les festes de Nadal als treballadors del Departament de Cultura, Patrimoni i Esports. La trobada s'ha celebrat a la Sala d'Actes del Centre Cultural La Misericòrdia aquest migdia i també ha comptat amb la presència dels directors insulars de Cultura, Rafel M. Creus, de Patrimoni, Kika Coll i d'Esports, Margalida Portells.

 

Acte seguit, Francesc Miralles ha visitat el Mercat de Nadal de l'associació Es Refugi, ubicat al pati del Centre Cultural La Misericòrdia. Miralles ha compartit amb alguns dels fundadors d'aquest mercadet, com María Salas i Gaspar Aguiló, impressions sobre la bona acollida que té aquesta iniciativa, que enguany celebra 25 anys. Aquest mercat solidari estarà obert fins demà dissabte, en horari de 11:00h a 20:30h. S'hi poden trobar una àmplia oferta de productes: des de mobles antics, joies, elements de decoració, roba i complements a productes d'alimentació. Els doblers que es recaptin aniran destinats a l'obra social d'Es Refugi, que fa feina per ajudar a persones excloses o que se troben en risc d'exclusió social a través del centre d'acollida Ca l'Ardiaca II i el menjador social, on atenen cada dia unes 80 persones.