Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Des Güell a Lluc a Peu, se celebrarà dia 13 d'agost amb la col·laboració del Consell de Mallorca

Des Güell a Lluc a Peu, se celebrarà dia 13 d'agost amb la col·laboració del Consell de Mallorca

(14/07/2016)

Avui han continuat les reunions amb els representants "Des Güell a Lluc a Peu" amb membres de diferents departaments per tal de concretar l'organització d'aquest esdeveniment tan arrelat a la cultura i tradició mallorquina.

Serà doncs dia 13 d'agost quan els i les participants de la marxa "Des Güell a Lluc a peu", podran tornar a fer camí gràcies a l'esforç que està fent el Consell per tal de dotar aquest acte de pressupost suficient per a dur-se a terme després d'ahir el president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat es comprometés a no perdre una expressió de mallorquinitat tan arrelada com aquesta.

Mantenint els 18 mil euros més IVA acordats, la institució mallorquina també està treballant per tal de cobrir el màxim de necessitats de la caminada i abaratir despeses. Jesús Jurado, vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, ha declarat "Entenem que ja forma part de la tradició i hem de fer tot el possible perquè aquest llegat no es perdi i farem tots els esforços necessaris perquè enguany no ens quedem sense poder pujar a Lluc des del Güell."
D'aquesta manera el Consell no només aportarà doblers, sinó que també intentarà assumir part de les qüestions tècniques d'emergència i seguretat de l'esdeveniment. Fet que pot abaratir el pressupost inicial que va presentar l'associació, doncs s'estarien utilitzant els serveis de la casa.

Tot això s'ha parlat avui durant la reunió feta entre un representant de l'associació, el vicepresindent segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado, membres dels departaments de Territori i Infraestructures i del departament de Cooperació Local.