Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Desenvolupament Local i IMAS organitzen dos cursos per a treballadors socials i familiars

Desenvolupament Local i IMAS organitzen dos cursos per a treballadors socials i familiars

(15/10/2015)

El Consell de Mallorca ha invertit 7.220 euros en les dues formacions, les quals comptaran amb un total de 175 places.

El Departament de Desenvolupament Local, amb la col·laboració de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS), ha organitzat dues formacions adreçades a treballadores i treballadors de l’àrea de serveis socials, repartides en cinc edicions. La inversió total destinada a ambdues formacions és de 7.220 euros.

 

Per una part, el curs ‘L’atenció a l’entorn familiar’, del qual es realitzaran dues edicions, una a Palma i l’altre a Inca, està destinat a personal tècnic d’ajuda a domicili i d’assistència personal dels serveis socials comunitaris bàsics de Mallorca. La formació s’impartirà durant els mesos d’octubre i novembre i comptarà amb un total de 50 places per edició.

 

Aquest curs té com a principal objectiu el d’ensenyar als alumnes a atendre situacions de risc familiar, a promoure la convivència de la persona usuària en el seu entorn familiar i comunitari, i a col·laborar amb la família en els casos en què aquesta no pugui atendre totalment les necessitats de la vida diària dels membres.

 

Per altra banda, el curs ‘Principis de Coaching i PNL orientats a empoderar a persones perquè siguin els motors del seu canvi’, té com a principal objectiu el de fer adquirir als seus alumnes noves eines d’intervenció social que fomentin la proactivitat de les persones que es troben en situació de necessitat d’ajuda. El curs, destinat a treballadors socials, educadors socials, psicòlegs i mediadors que prestin servei a ajuntaments de municipis amb població inferior a 20.000 habitants, es durà a terme en tres edicions: dues a Palma i una a Lloseta.

 

Amb un total de 75 places per les seves tres edicions, el curs serà impartit per part de Gustavo Bertolotto i per María Eugenia Millán, formadors amb un extens currículum en coaching i programació neurolingüística (PNL), a més d’altres branques com ara la resolució de conflictes o la psicologia transpersonal.