Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Dones per la igualtat i la integració, una nova associació de dones a Manacor

Dones per la igualtat i la integració, una nova associació de dones a Manacor

(24/03/2017)

El vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado, ha assistit a la presentació de l'Associació “Dones per la Igualtat i la Integració” a Manacor. Serà una de les associacions que podrà gaudir de l'Espai de Dones com a centre de reunions i activitats.

La presentació ha tingut lloc a l'Espai Na Camel·la on han intervingut Fadoua Amhani, presidenta de l'associació i Hanane Mabsout secretària, davant el nombrós públic.

La presidenta de l'associació recentment creada “Dones per la igualtat i la integració" ha obert l’acte, explicant que pretenen crear un espai de comunicació tant per dones com per homes que permeti treballar una igualtat ciutadana real i efectiva a tots els nivells. A més, vol convertir-se en un espai d'integració per a les dones d'origen estranger que viuen a Manacor amb la població femenina local. Ara per ara ja són 45 integrants, la majoria d'origen marroquí, però aspiren a obrir-se a altres dones de diferent procedència.

Zohra Laaroussi, mediadora intercultural de l'Ajuntament de Manacor ha estat la moderadora de l'acte on també ha intervingut Jurado amb unes breus paraules. "Des del Consell de Mallorca aplaudim la creació d'aquesta associació i de moltes més, perquè precisament amb l'Espai de dones volem fomentar l'associacionisme femení.

Per finalitzar l'acte, les dones de l'associació han convidat a un refrigeri típic per a tots i totes les assistents.