Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El compromís del Consell de Mallorca contra les violències de gènere, continua.

El compromís del Consell de Mallorca contra les violències de gènere, continua.

(19/11/2015)

Amb motiu del dia internacional contra la violència de gènere que se celebra el pròxim dia 25 de novembre, la Direcció Insular d'Igualtat, pertanyent a la Conselleria de Participació Ciutadana i Presidència ha presentat avui el monòleg de l'actriu Christina Gavel.

La Direcció Insular d'Igualtat, dins dels actes entorn al dia Internacional contra la violència de gènere, ha organitzat un acte teatral íntim titulat "X02210 TFS - Un viatje pel dolor d'una dona agredida" de Christina Gavel on conta de forma molt valenta una agressió sexual que va sofri fa uns anys.

Ha estat aquesta tarda a la sala multiusos del Centre Cultural de la Misericòrdia. Per qüestions del muntatge i per mantenir la intimitat d'aquest monòleg s'ha fet amb dues sessions amb aforament limitat, per tal de no trencar el clima creat.

Es tracta d'un monòleg de Christina Gavel que explica la vivència i les conseqüències d'una agressió sexual.
"Amb aquest monòleg es pretén que l'espectador pugui comprendre millor pel que es passa després d'una vivència d'aquest tipus i fins i tot, ajudar als que hagin passat pel mateix i no s'atreveixin a explicar-ho o que pensin que és una cosa que no es pot superar."

La directora insular d'Igualtat, Nina Parrón, que ha assistit a l'acte ha assegurat que va elegir el projecte teatral de Christina Gavel per la seva força, valentia i generositat, ja que moltes dones que pateixen la violència masclista ja sigui en una agressió sexual com física no són capaces de denunciar-ho. Parrón espera que serveixi com a inspiració i convida a tota la ciutadania, tant homes com dones a compremeter-se contra qualsevol violència masclista i lluitar entre tots contra aquesta xacra social. "Per aquest motiu, convid a tothom a venir dilluns a la tarda al Consell de Mallorca i signar un pacte en contra de la violència de gènere" ha dit Nina Parrón.