Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell anima a la compra de producte local durant les festes de Nadal

El Consell anima a la compra de producte local durant les festes de Nadal

(13/12/2022)

La presidenta Cladera i el conseller Alzamora aprofiten els premis de productes cooperatives per incentivar la compra del producte de Mallorca.

El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora ha animat avui a la compra de producte de Mallorca durant la celebració d'una jornada de difusió del producte local cooperatiu organitzada de manera conjunta amb les Cooperatives Agroalimentàries de les Illes Balears. L'acte celebrat a l'Escola d'Hoteleria ha comptat amb la presència de la presidenta de la institució insular, Catalina Cladera, que juntament amb Alzamora han lliurat els premis del concurs de plats elaborats amb productes de les cooperatives de Mallorca. Ahlam Bahri ha resultat el vencedor del concurs utilitzant xai mallorquí amb el seu plat "Xai Mallorquí amb cuscús". I Joan Crespi, que amb només divuit anys, ha guanyat el concurs de cuina elaborant un plat d'ametlla procedent de les cooperatives de Mallorca amb les seves postres "crec-crec d'ametlla".

Durant la jornada, el conseller Alzamora ha explicat que el departament de Promoció Econòmica fa feina des de fa setmanes en una convocatòria d'ajuts que injectarà un milió d'euros en el teixit local mitjançant el repartiment de bons de compra. En aquest sentit, ha assenyalat que si s'incentiva la compra de productes de proximitat s'abarateixen els costos i es dinamitza l'economia local. "En una conjuntura com l'actual resulta del tot imprescindible fomentar el consum de productes locals".

En aquest sentit, el conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, ha fet avui una crida al consum de productes locals com a mesura de contenció de la inflació. Alzamora ha animat a la compra de béns, productes i serveis de quilòmetre zero i de circuit curt. Segons Alzamora, "amb aquestes ajudes contribuïm a consolidar i enfortir el teixit productiu local de Mallorca".

La presidenta Cladera ha destacat la feina feta pel Consell en favor del producte local i ha remarcat que la institució seguirà fent costa a iniciatives com la que ha tengut lloc avui.