Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell anuncia una convocatòria per a l’elaboració de certificacions energètiques dels edificis municipals

El Consell anuncia una convocatòria per a l’elaboració de certificacions energètiques dels edificis municipals

(23/09/2015)

La convocatòria, que es posarà en marxa dins el proper mes d’octubre, anirà destinada a municipis de menys de 20.000 habitants els quals podran elaborar una acreditació energètica d’un dels seus edifici públics.

El Departament de Desenvolupament Local del Consell de Mallorca ha anunciat avui una convocatòria de subvencions en espècie per a l’elaboració de certificacions energètiques de les instal·lacions públiques dels municipis de menys de 20.000 habitants. L’objectiu del Consell és posar en marxa aquesta convocatòria dins el mes d’octubre de 2015.

 

Amb aquesta convocatòria, cada un dels municipis de Mallorca de menys de 20.000 habitants podrà, a través dels tècnics del Departament de Desenvolupament Local del Consell, elaborar una certificació energètica a un dels seus edificis públics.

 

El director insular de Cooperació Local i Caça, Joan Manera, ha assegurat que aquesta convocatòria neix arrel del programa pilot de suport a l’eficiència energètica dels municipis, posat en marxa pel mateix Consell de Mallorca, i que ha elaborat certificacions energètiques a diversos edificis municipals de Puigpunyent, Consell, Algaida, Valldemosa, Campos i Porreres. Manera també ha recordat que, segons el Real Decret 235/2013, tots els municipis havien de tenir elaborades les certificacions energètiques dels seus edificis públics el passat juny de 2015 com a data límit.

 

Manera ha remarcat que la convocatòria anunciada per part del Departament de Desenvolupament Local es posarà en marxa dins el mes d’octubre d’aques mateix any 2015 i que, en funció dels resultats obtinguts, crearan noves línies de subvenció pels municipis per tal de millorar l’eficiència energètica de les seves instal·lacions municipals.

 

El director insular ha finalitzat lloant la tasca dels tècnics del Consell de Mallorca encarregats del programa pilot de certificacions energètiques.