Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell aporta 31.700 euros per fer el parc infantil de Platja de Muro més accessible

El Consell aporta 31.700 euros per fer el parc infantil de Platja de Muro més accessible

(17/03/2021)

El Consell de Mallorca i l’Ajuntament de Muro han col·laborat amb l’adaptació del parc infantil de Platja de Muro per millorar-hi les condicions d’accessibilitat universal, tant per als infants usuaris de l’espai com per als progenitors, padrins o padrines que els acompanyen. 

El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, i el batle del municipi, Antoni Serra, han visitat l’espai de joc, que ha estat subvencionat amb 31.700 euros per la institució insular. De fet, les ajudes per a obres i serveis de competència municipal que convoca anualment el Consell tenen com una de les finalitats principals millorar l’accessibilitat dels espais públics de Mallorca.

Aquesta actuació ha permès millorar l’accés al parc, adequar-ne l’interior a una accessibilitat universal (amb pavimentació de cautxú i eliminant els desnivells) i dotar-lo de jocs infantils inclusius.  

El parc està situat al carrer del Circuit del Llac de Platja de Muro, molt pròxim a una zona de bany que ja disposa d’elements necessaris que asseguren l’accessibilitat universal. D’aquesta manera, el municipi estén els espais accessibles.