Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell aprova els pressuposts “que necessita Mallorca”

El Consell aprova els pressuposts “que necessita Mallorca”

(23/12/2015)

El Ple del Consell ha aprovat definitivament els pressuposts de la corporació per a l’any 2016.

El Ple del Consell ha aprovat, amb els vots a favor dels grups socialista, Més per Mallorca i Podem Mallorca, els pressuposts del Consell per a l’any 2016. Aquests comptes han comptat amb l’abstenció d’El Pi-Proposta per les Illes i el vot en contra del Partit Popular i de Ciutadans.

L’aprovació definitiva ha estat el darrer pas dels comptes, després que s’aprovessin inicialment a finals de novembre i hagin estat a exposició pública perquè es poguessin presentar al·legacions.

El conseller d’Economia i Hisenda, Cosme Bonet, ha assegurat que “són els pressuposts que necessita Mallorca. Els hem fet pensant amb els mallorquins i per millorar aquesta institució”. A més, el conseller ha recordat que “són uns pressuposts de transició que marquen el nou rumb del Consell, a partir dels acords de governabilitat. Per tant, hem potenciat les polítiques socials i la col·laboració amb els ajuntaments”.

Finalment, Bonet ha ressaltat que, amb aquests comptes, “també preparam el Consell perquè comenci a créixer i estigui a punt per rebre les competències que li atribueix l’Estatut d’Autonomia de 2007 i que, encara, estan pendents”.