Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell convida a visitar virtualment la seva seu

El Consell convida a visitar virtualment la seva seu

(11/12/2020)

Les visites teatralitzades al Palau del Consell s’han substituït per un vídeo que s’emetrà per les xarxes per mor de la covid.

Les visites teatralitzades a la seu del Consell de Mallorca, una de les activitats més demandades dels actes per commemorar la Diada de Mallorca, no es podran realitzar enguany per mor de la covid-19. En el seu lloc, la institució insular ha enregistrat un divertit vídeo, que s’emetrà per les xarxes socials del Consell (https://youtu.be/l9_86kU00PU), per conèixer com és per dins un dels edificis més emblemàtics del patrimoni de Mallorca.

En el vídeo, titulat Qui hi viu aquí?, se’ns planteja la hipòtesi de com seria viure a la seu del Consell. D’una forma lúdica i divertida, el curtmetratge ens farà un recorregut per les sales més emblemàtiques de l’edifici i ens descobrirà llocs que no es poden visitar habitualment i desconeguts per la majoria de gent. D’aquesta forma, el Consell intenta mantenir la tradició d’obrir les portes del Palau quan no es poden realitzar actes multitudinaris degut a la covid-19.

El curtmetratge l’ha realitzat la companyia de teatre Ovnipresents, dirigit per Miquel Mas i compta amb la participació dels actors Lluis Oliver i Bel Albertí.