Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell convoca dues proves per obtenir el carnet de controlador d’accessos

El Consell convoca dues proves per obtenir el carnet de controlador d’accessos

(23/11/2015)

El Consell de Mallorca ha convocat dues proves, al març i al maig, per poder obtenir l’acreditació professional de personal d’admissió i control d’ambient intern.

El Departament de Territori i Infraestructures informa que el Consell de Mallorca ha convocat dues proves per obtenir l’acreditació que necessiten els treballadors que s’encarreguen de l’admissió i del control de l’ambient intern en les activitats d’espectacles públics i recreatives. Aquestes proves es duran a terme als mesos de març i maig, abans de la temporada d’estiu.

La primera prova serà el 4 de març i el termini d’inscripció serà del 22 de gener al 3 de febrer. La segona es farà dia 13 de maig i els interessats s’hi hauran d’inscriure entre l’1 i el 13 d’abril. Per inscriure-s’hi, han de complir tots els requisits, entre els quals es troba haver superat un curs bàsic.

El curs bàsic, que ofereixen diversos centres de formació, té una durada mínima de 40 hores i està dividit en 4 blocs. El primer conté nocions bàsiques en matèria jurídica. El segon, titulat «Matèries de psicologia», és sobre les conductes que han de mantenir i com tractar a tots els clients. El tercer és sobre tècniques de seguretat i se centra en la prevenció i l’evacuació d’incendis. El quart fa referència a la salut, i es tracten els primers auxilis, els efectes de les drogues i l’alcohol, i les agressions sexuals. Finalment, el curs també conté un mínim de 10 hores de pràctiques preceptives. Tot i que el Consell no organitza aquests cursos, sí que es fan inspeccions per comprovar que es duen a terme de manera adequada.

Els altres requisits són ser major d’edat, tenir la nacionalitat espanyola o permís de residència i treball. A més, s’han de presentar dos certificats. D’una banda, el certificat d’antecedents penals perquè és requisit no tenir antecedents i, de l’altra, també s’ha d’entregar un certificat mèdic que acrediti que es compleixen les aptituds físiques i psíquiques idònies.

Tota la informació respecte a aquestes proves es pot consultar al web del Consell i es va publicar al BOIB núm. 171, de dia 19 de novembre de 2015.