Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell crea un segell de legalitat i qualitat per identificar les ofertes de turisme cinegètic

El Consell crea un segell de legalitat i qualitat per identificar les ofertes de turisme cinegètic

(11/01/2016)

Amb aquest segell la institució insular vol garantir la legalitat i la qualitat de les ofertes de caça associades al turisme cinegètic de Mallorca.

El Departament de Desenvolupament Local del Consell de Mallorca, a través del Servei de Caça, ha creat un segell distintiu per tal d’identificar les ofertes de caça associades al turisme cinegètic, amb l’objectiu de garantir la seva legalitat i la qualitat.

 

Aquest distintiu, registrat de manera oficial a l’Oficina Española de Patentes y Marcas, amb validesa internacional, permetrà diferenciar d’una manera àgil y segura les caceres legals que es fan i es promocionen en paper, en muntatges audiovisuals, o a través d’Internet i de les xarxes social.

 

La iniciativa, impulsada pel propi sector cinegètic a través de l’Associació de Vedats de Caça Major, vol aturar l’intrusisme i el furtivisme a la caça que malbé fa a la imatge dels excel·lents recursos de caça de Mallorca.

 

La utilització d’aquest segell ja pot ser sol·licitada al Departament de Desenvolupament Local del Consell de Mallorca per part dels vedats, finques, outfitters, agroturismes, empreses i entitats interessades en distingir els seus materials publicitaris. Una vegada revisats aquests per part de Servei de Caça, si compleixen els requisits, obtindran una concessió d’ús del mateix.