Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell de la Infància i l'Adolescència de l'IMAS celebra el seu darrer ple del curs

El Consell de la Infància i l'Adolescència de l'IMAS celebra el seu darrer ple del curs

(07/07/2017)

La vicepresidenta de l'IMAS, Caterina Mas, i la directora insular Magdalena Gelabert varen participar en el darrer ple que es va dur a terme a l'hotel Nixe Palace.

La vicepresidenta de l'IMAS, Caterina Mas, i la directora insular de l'àrea de Menors i Família, Magdalena Gelabert, varen presidir el darrer ple del Consell de la Infància i l'Adolescència que es va celebrar a l'Hotel Nixe Palace i durant el qual els menors que exerceixen de consellers treballaren sobre 'la línia de la vida'.

 

Concretament, els nins i nines que formen part del Consell de la Infància i l'Adolescència parlaren de les persones que els han ajudat, ajuden o ajudaran al llarg de la seva vida, així com de totes aquelles que els han perjudicat. Tots els infants varen participar d'una manera molt activa i va servir com a preparatiu per a fer el segon punt de l'ordre del dia: rebre a dos representants de l'Associació Pro-emancipació de les Illes Balears (APEIB).

 

L'APEIB és una associació de joves que treballen per tal d'orientar i recolzar joves que han viscut situacions semblants a la seva i que arriben al moment de l'emancipació. Els seus representants varen ser dos adults ex-tutelats de l'IMAS explicaren en els infants la seva experiència en el seu pas a la vida adulta i com s'han associat per poder compartir les seves experiències i donar suport als menors que passaran per aquest procés. Va ser un moment molt intens on els adolescents varen poder compartir les seves pors davant el repte d'arribar en poc temps a la vida adulta.

 

Cal recordar que el Consell de la Infància i l'Adolescència de l'IMAS, és un òrgan de participació que fou creat l'any 2014 amb l'objectiu de donar veu als infants i joves que tenen una mesura de protecció, per tal que puguin participar del servei que pren decisions que afecten directament les seves vides.