Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell de Mallorca accepta l’herència de Joan Zaforteza Serra de Gayeta

El Consell de Mallorca accepta l’herència de Joan Zaforteza Serra de Gayeta

(16/10/2017)

La donació serà destinada a serveis socials. En concret, i d’acord amb el testament que avui s’ha acceptat formalment davant notari, s’invertirà en la Llar d’Ancians de Palma i la Residència Sant Domingo de Pollença

El Consell de Mallorca i l’Ajuntament de Pollença han signat avui davant notari l’acceptació de l’herencia de Joan Zaforteza Serra de Gayeta. Es tracta de dos pisos ubicats a l’avinguda Jaume III de Palma amb els seus trasters.

Aquests habitatges ubicats a una de les zones comercials més importants de Ciutat estan valorats segons l’estudi del Consell de Mallorca, a preu cadastral, en 710.215 euros, i són cedits en parts indivisibles al consistori de Pollença i a l’institució insular amb la condició de què s’han de vendre i que tots els doblers obtinguts s’invertiran en la Llar dels Ancians de Palma i la residència de Sant Domingo a Pollença. L’acceptació de l’herencia s’ha fet efectiva després de tots els tràmits preceptius.

Ara, el Consell de Mallorca donarà compliment a la voluntat de Joan Zaforteza Serra de Gayeta. El president del Consell, Miquel Ensenyat, ha volgut aprofitar l’acte de signatura per agraïr la generositat d’aquest veí i ha posat de manifest que amb aquest tipus de donacions altruistes el Consell millora la seva capacitat per poder atendre un important segment de la població de l’illa.