Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell de Mallorca aposta per l'autofinançament del trot a través del joc extern

El Consell de Mallorca aposta per l'autofinançament del trot a través del joc extern

(30/05/2016)

Representants de l'Institut de l'Esport Hípic de Mallorca i de la Federació Balear de Trot s'han reunit avui amb el conseller de Treball, Comerç i Indústria del Govern, Iago Negueruela, per tractar el futur reglament d'apostes de la nostra comunitat.

El conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, acompanyat del president de l'Institut de l'Esport Hípic de Mallorca (IEHM), Jaume A. Ramis, i el director tècnic de la Federació Balear de Trot (FBT), Rafel Manera, s'han reunit avui amb el conseller de Treball, Comerç i Indústria del Govern de les Illes Balears, Iago Negueruela, i la directora general de Comerç i Empresa, Maria Pilar Sansó, amb l'objectiu d'abordar la regulació de l'aposta hípica externa a la nostra comunitat.

 

Des de l'administració insular aposten per dotar el sector hípic d'una via de finançament privat per tal de deixar de dependre, majoritàriament, de l'administració pública.

 

En aquest sentit, el president de l'IEHM, Jaume A. Ramis, ha manifestat que "el Consell de Mallorca aposta per un model similar, i que ja s'aplica, a Andalusia i al País Basc, el qual permet unir les masses tant de dins com de fora de la comunitat autònoma". Per la seva part, el conseller Joan Font ha apuntat que "el trot balear no pot quedar al marge de les apostes que es puguin fer a Mallorca".

 

Finalment, els representants del Consell de Mallorca, de l'IEHM, i de la FBT, han destacat la bona predisposició de la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria per tal de treballar de la mà del sector de les carreres de la nostra comunitat, tot i els possibles recels que puguin sorgir per part de l'administració estatal per desenvolupar aquest model.