Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell de Mallorca aprova el pagament de la subvenció a Cloud Atlas

El Consell de Mallorca aprova el pagament de la subvenció a Cloud Atlas

(29/04/2015)

El consell executiu ha donat avui ordre d’abonar els 150.000 euros a Calle Cruzada després de rebre l’informe favorable de fiscalització

El Consell de Mallorca ha aprovat avui en consell executiu el pagament de 150.000 euros a la productora Calle Cruzada, SL com a subvenció pel rodatge de dues escenes de la pel·lícula Cloud Atlas a Mallorca l’any 2011.

 

Aquesta aprovació ha estat possible després de rebre l’informe favorable de fiscaltizació a la proposta de pagament que va fer el conseller de Presidència, Jaume Juan, a partir de l’informe emès el passat mes de febrer pel Consell Consultiu. Aquest òrgan recomanava pagar l’import compromès la legislatura passada a la productora malgrat que el procediment administratiu va ser incorrecte, ja que no es va tramitar l’expedient necessari per concedir la subvenció, que només es va comprometre verbalment.

 

El conseller de Presidència, Jaume Juan, ha mostrat la seva satisfacció per poder fer efectiu, finalment, el pagament, ja que, segons ha recordat, la voluntat política del Consell de Mallorca sempre ha estat la de pagar aquest deute a la productora, però fins ara, tècnicament, no havia estat possible perquè faltava l’informe tècnic favorable.