Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell de Mallorca aprova la comissió que farà els plens més participatius i propers amb la modificació de l'actual reglament

El Consell de Mallorca aprova la comissió que farà els plens més participatius i propers amb la modificació de l'actual reglament

(14/07/2016)

Durant el ple d'avui, el vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència Jesús Jurado, ha presentat la proposta de creació de la Comissió Especial per a la modificació del Reglament Orgànic del Consell de Mallorca que ha estat aprovada per unanimitat.

A través d'aquesta comissió que iniciarà les reunions el pròxim 21 de juliol. El govern junt amb l'oposició decidiran les modificacions que es faran al reglament d'aquesta institució, perquè el vigent ha quedat caduc. "Incloure a l'oposicó en aquest procés ha estat voluntat política del govern del CIM i una mostra més de la importància que té per a nosaltres la participació. Volem que el nou R.O.C sigui el més consensuat possible i pugui perdurar en el temps." asegura Jurado.

La modificació d'aquest reglament permetrà, entre altres coses, fer un ple diferent, adaptat als nostres dies, més participatiu, dinàmic i atractiu cap a la ciutadania i els mitjans de comunicació.