Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell de Mallorca asumirá plenament les competències de Promoció Turística en el primer trimestre de 2018.

El Consell de Mallorca asumirá plenament les competències de Promoció Turística en el primer trimestre de 2018.

(22/11/2017)

La Comissió Mixta de Transferències Govern-Consells Insulars ha aprovat la proposta definitiva del traspàs de funcions i serveis en matèria de Serveis Socials a la institució insular

El Consell de Mallorca assumirá de manera efectiva les competències de Promoció Turística en el primer trimestre de 2018. Així ho acordat la Comissió Mixta de Transferències Govern-Consells Insulars reunida aquest dimecres. La Comissió ha aprovat la proposta definitiva del traspàs de funcions i serveis en matèria de Serveis Socials al Consell de Mallorca que ara haurà de ser aprovada pel ple de la corporació insular abans de ser aprovada definitivament pel Consell de Govern.

Paralel·lament el Consell de Mallorca continua negociant amb e l Govern ampliar les seves competències. Les negociacions continúen amb el calendari inicialment previst i l’any 2018 ja podria tancar-se un acord definitiu. La intenció del Consell es assumir aquestes noves àrees de gestió en 2019.

Amb tot, el president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat ha destacat que amb la passa donada avui “avancem per tal que el Consell sigui el vertader govern de l’illa”.

La Comissió Mixta ha estat presidida pel Vicepresident del Govern, Biel Barceló, i per la consellera de Presidència, Pilar Costa, i ha comptat amb l’assistència del president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat; la presidenta del Consell de Menorca, Susana Mora; el president del Consell d’Eivissa, Vicenç Torres; i el president del Consell de Formentera, Jaume Ferrer.